Hiába volt a seggnyalás?

Nemrégen jelent meg az Indexen (és akkor biztos igaz, kormányzatközeli portál), hogy az oroszok immáron kishazánkat is barátságtalan országgá nevezték ki (mint korábban már az egész EU-t, de külön is nevesítettek országokat, mint például most minket).
Minden hiába volt akkor? Hiába koptatta a száját Orbán, hogy így, meg úgy, hiába mondta folyamatosan hogy így a szankciók, meg úgy... Amiket persze meg is szavaztak, annak rendje és módja szerint... Hát most ezt hozta elő az orosz államaparátus, hogy Viktor éppen úgy megnyomta az igen gombot, mint az EU többi kormányfője...
No igen, Putyin emberei hamarabb megunták hogy mást tesz, és mást mond Orbán Viktor. A magyarok ezt már tudják, és tűri hosszú hosszú ideje... És hogy most mi lesz? Vitya bevásárolhat rubelből, mert most már csak azzal lehet fizetnünk a gázért, olajért. Nagyon elképzelhető, hogy az EU-s ársapka miatt az annyira előnyös gázszerződéseket is újra kell tárgyalni. Persze jönnek majd a kormányzati megnyilatkozások nemsokára, hogy az nem is úgy van, meg egyébként is, Putyin megigérte (Orbán is sokmindent igért már), és hogy az egészért amúgy is Brüsszel a felelős, meg az EU, meg Soros, meg Gyurcsány, meg Juliska néni... De a kormányzat: Na az semmiért!
Indulhat az újratervezés!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujvilagponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr518084426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Legyen egy Szép Új Világ

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása