Ország embercsempészei egyesüljetek - és árasszátok el Európát!

A magyar kormány a nemrégiben bejelentett intézkedésével - amikor is 700 elítélt embercsempészt engedtek szabadon - ezt üzente. És persze azt is, hogy jöhetnek a csempészek, pár hetes elzárással megússzák, aztán rájuk lesz bízva. elhagyják e az országot. Na meg az is, merre? Tovább az EU-ba, vagy haza, mondjuk Pakisztánba...

A magyar kormány, Orbán, Szíjjártó, és a banda többi tagja (Varga Juditot ki ne hagyjuk) nemes egyszerűséggel szembeköpte a saját szavazóin túl egész Európát, azt a közösséget, melynek amúgy a tagja vagyunk (Igen, az EU-ra gondolam itt is). Mert verik a mellüket, hogy Magyarország nem lesz a migránshordák martaléka, hazánk az EU védőbástyája a migráncsok ellen - közben meg az illegális bevándorlást segítők százait engedjük rá Európára, és a világra - hovatovább a saját országunkra is. És persze jön a nagy csodálkozás, hogy Ausztria a magyar határokon bevezette az ellenőrzést, Schengen ide, vagy oda... Olyan nulladik lépésként jelezve: Magyarországot már nem igazán tekintik az EU részének. Ami talán nem is csoda a folyamatos oroszpárti politizálás mellett, hogy hovatovább az ukránokat mondja ki a hivatalos szócső az agresszornak.
Persze ez a migráncspárti politika mélyen beleillik a magyar NER-es cselekedetek sorába, sőt, segíti is azt. Hiszen köztudott, a tervezett nagyívű akkumulátorgyártó kapacitáshoz messze nem lesz elég magyar munkaerő, azt importálni kell majd. És ebben az embercsempészek is jól közre tudnak működni. (ez egy hülye vicc volt, akiket ők szállítanak, azok mennek tovább nyugatabbra - éppen ezért rágott be Orbánra Ausztria).
Lehet csak én nem értem ezt az egészet? És főleg azt, hogy a narancspárti szavazóknak még ez sem sérti a szemét? Mindent elfogadnak a Fidesztől, mert azt Orbán találta ki? Nagyon közel állunk a Chausescu-i érához, a tévedhetetlen vezető mítoszához, aki mindent is jobban tud, és mindent is nagyon tud. És így már nagyon megértem ezt a képet is:
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Mondd csak Pistike, mi szeretnél majd lenni ha nagy leszel? Magyarországon? Turista.”

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujvilagponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr4518133376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Legyen egy Szép Új Világ

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása