"Ha Magyarországra jössz nem veheted el a magyarok munkáját..."

"Ha Magyarországra jössz nem veheted el a magyarok munkáját..." - emlékezzetek vissza kedves fideszhívők erre az "orbáni" szlogenre, amikor arra hurráztok, hogy 4-500 ezer maláj és még ki tudja milyen nemzetiségű vendégmunkást hoznak be, hogy többek között a környzetet tönkretevő akkugyárakat üzemeltessék - éhbérért.
Elhagyott épületek,elfeledett emberek...: HA MAGYARORSZÁGRA ...
Magyarország rálépett egy olyan útra, ami egyszer már nem vált be, összeomlott a kártyavár. Kishazánk soha nem volt ipari nagyahatalom, és bár egyes távolkeleti mezőgazdasági, vagy mezőgazdasági-ipari országoknak sikerült a fordulat, Hunnia nem kistigris. Mire is értem? Arra az erőteljes kínai iparkiszolgáló "iparosításra", ami most zajlik. Hogy a gazdaságot szépen lassan arra hangolják, hogy a távolkeleti érdekeket kiszolgálva, ivóvízbázisunkat errodálva, akku összeszerelő területté silányítsa. Ennek rendeli alá az energiapolitikát, a kevés víz gazdálkodását, és a "migráns"politikát is. Hirtelen nem lett probléma a "gazdasági érdekből" ideérkező tömeg sem, nem úgy, mint korábban. Mert Pekinget, Szöult ki kell szolgálni. Hogy közben belerokkanunk? Orbánt ez nem érdekli. Hogy még jobban a foldgázra leszünk utalva? Ki nem lekaka? Hogy a haszon nem itt csapódik le? Ugyan már! 
Nevet váltott a komáromi akkugyár - JÁRMŰIPAR.HU
Tudomásul kell venni: ezek a gyárak jóformán csak biorobotként kezelik a dolgozókat, a fejlesztés-kutatás nem itt történik, itt csak a kínaiak által kitalált dolgokat gyártatják le.
A Fidesz, az orbáni adminisztráció tett annak érdekében, hogy a magyar nép egy része sem a másságot, se a más nemzetiséget ne tolerálja, ne fogadja el. Hiszen anno a migrációs káoszban sikerült olyan szintű félelmet meghonosítani az emberek egy részében, hogy a fenti szlogen "értő fülekre" talált akkor is, amikor a "migránshordáknak" eszük ágában sem volt letelepedni Magyarországon.
Most azonban szembeköpve saját magát, és persze a választóit, az Orbán kormány azon dolgozik, hogy filippínókat, vietnamiakat hozzon Magyarországra dolgozni, mert nincs elég munkavállaló. Nincs, mert sok magyar fél elmenni az akkugyárakba, a katódgyárba - no és a kockázat nem is jelenik meg a bérben... Jó páran meg azért sem mennek (mennének) el, mert elutasítják a környezetrombolás ilyedtén formáját.
Vendégmunkások erőszakoskodtak Hajdúszoboszlón? Nem! – Szent Korona Rádió
No de visszatérve a vendégmunkások százezreire... Azt szórja csillagporként a kormány a szemekbe, hogy max csak pár évig maradhatnak ezek az emberek, mert annyira szigorú a "vendégmunkás" törvény. Csaxólok: minden törvény annyira erős, ahogyan azt betartják... Ahogyan elfogták az embercsempészeket, elitélték, majd elengedték őket: menjetek haza jelszóval... De hogy hazamentek-e? Kutya sem ellenőrizte... Majd mondják a malájoknak is két év után: pasli damoj! És ők meg majd hazamennek...
Persze azért még egy dolog: ezeket az embereket el is kell(ene) helyezni.. És az ezzel kapcsolatos ellenállás már kezd kialakulni. Hiszen éppen most igyekeznek vendégmunkásokkal szétzilálni Hajdúszoboszló idegenforgalmát, és egyfajta ellenállás alakul ki Győr egyik kertvárosi részén is, ahol családi házat alakítanak át vendégmunkás-szállóvá... És lehet, ez csak a kezdet. Hiszen Debrecen, Ács még nem épült meg, s pár tervezett létesítmény még tervasztalon sincs.
Did Viktor Orbán just hint at Huxit? ⋆ Visegrad Insight
A szomorú csak az, hogy ezzel a renegát politikával Orbán egyre inkább távolodik az EU-tól, főleg ha hozzávesszük azt is, hogy közben meg az oroszoknak nyal folyamatosan. Sajnos most nagyon úgy tűnik, hogy nem Viktorunk bukik bele ebbe, hanem MI, magyarok... Azok, akik inkább az EU-hoz tartoznánk, nem Kínához, vagy az oroszokhoz... Egyébként igen, sok-sok dolgos kéz hiányzik Magyarországról.. Megvannak ám ezek: Németországban, Nagy Brittanniában, Ausztriában! És a nagyobbik hányaduk abban a 17 évben "tántorgott" ki, amióta az Orbán és sleppje "uralkodik" Magyarországon. Ezt azért ne felejtsük el!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujvilagponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr8918186587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Legyen egy Szép Új Világ

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása