Hazudni kell mert ezt várja a nép

A háború el fog húzódni. Egészen más feladatai vannak a magyar kormánynak, ha van háború, mint ha nincs háború. Arról kellett tájékoztatnom a kormányt, hogy a nyugatiak háborút akarnak - – nyilatkozta Orbán a ma reggeli szokásos igehirdetésén, azúttal nem a királyi rádióból, hanem Brüsszelből.

Sok sebből vérzik ez a hazugság, semmi másról nem szól, csak hogy Orbán mosdatja saját magát a sok sok kudarca után. Hiszen hónapról hónapra fut bele a folyamatos pofonokba a miniszterelnökünk, amiket persze mind saját magának, és a plebseinek köszönhet.
Mert talán bizony siker-e a lassan világbajnok inflációnk, amely sajnos elég lassan inflálódik - a pénzromlás ütemének lassulását (volt honnan csökkenni) is a maga érdemének tekinti, pedig egy jó nagy fenét. Az árak javarészt azért csökkennek, mert a kereskedők a kereslet csökkenése miatt kénytelenek árat csökkenteni. Csak hát a 30% feletti pénzrmolást meg Orbán elkúrt politikája okozta - nem a háború, soros, meg Brüsszel, akikre őkelme szokta fogni.
Meg bizonyosan nagy siker az is, hogy lassan minden értelmes ország elfordul tőlünk az Európa ellenes megnyilvánulásai miatt - s persze közben puffog, hogy nem jönnek az EU-s pénzek... Na ja, persze hogy nem jönnek, ha semmiben sem kompromisszumkész, ha továbbra is építgeti az államkorrupciót, olyanokra költi azt a kevés nincset is, amit esetleg előtalál, aminek semmi értelme nincsen. A nép meg közben szív, illetve szíjja a fogát, de akkor sem jön ki az egyre elértéktelenedő fizetéséből.
S persze szuper dolog az is, hogy Kína és Dél-Korea szemétdombja leszünk, ide jönnek a környezetszennyező akkus cégek - mert ide lehet jönni, és közben még euro milliókkal-milliárdokkal ki is stafírozza ezeket a vállalkozásokat. Közben a magyarokat (a baráti cégek kivételével) meg lenyomja a víz alá...
De hát hazudni kell, mert a Fidesz hívők nap mint nap várják, hogy vezérük mennyi, és mekkora csatát nyert, hogy mennyire harcol,  csak érettük... Ja, persze ez is egy álszant hazugság...

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujvilagponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr6618166718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Legyen egy Szép Új Világ

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása