Orbán csak nyugodtan tervezzen akár 2042-ig is - ezzel az ellenzékkel...

Napokban megjelent, hogy Orbán 2034-ig tervez kormányozni, amire sokan, én is felkaptuk a fejünket, mintegy megdöbbenve ezen az önteltségen. Aztán szépen lassan az élet igazolja Orbán szavait, mert ha ez az ellenzék marad, akkor Viktor nem hogy 2034-ig, de akár 2042-ig is tervezhet - nem lesz aki leváltsa.

A hét végén ismét volt egy tünti (már csak becézgetem, mert a nagysága ezt indokolja) pár ezer, na jó, lehet 10 ezernyi résztvevővel. Súlytalan, beszédektől hangos "elégedetlenkedés", aminek a vége csak egy karmelitás kirándulás lett pár száz fővel. Vagyis egy jellegtelen "azért megmutatjuk, itt vagyunk" történés. Félreértés ne essék: minden tiszteletem azoknak, akik ott voltak, és vállalták a nevüket, arcukat - biztosan voltak olyanok is, akik az állásukkal játszottak -, tehát nem azokat akarom ostorozni, akik ott voltak. De azokat sem, akik nem mentek el, mert nincs miért. Nem lettek megszólítva - mert ebben nagy a NER, a Fidesz!
Ismét útjára indul a békemenet
A kormánypárt meg tudja szólítani a híveit, és ezért tud százezres "BÉKAMENET"-et szervezni, ezért tud akár 2-3 százezer embert is az utcára vinni, ha az az érdeke.
Az ellenzék nem tud. Mert szét van szabdalva, mert van egy nagy halom párt, akik még abban sem tudnak egytérteni, hogy miben tudnak egyetérteni. Csak a torzsalkodás, a széthúzás. És közben itt vannak a rejtett NER szerveződések, akiknél csak az nem látja az összefonódásokat, aki nem akarja. A fideszes háziszerző-házi elemző Vona Gábor új "ellenzéki" pártja megalakulása, akik senkivel sem működnek együtt (hahaha). Vagy a 'vásárhelyi polgi pártja, akivel meg mások nem akarnak majd együtt dolgozni.
Szóval van itt minden, csak az a szándék hiányzik, hogy az Orbán féle sleppet elzavarják, Olybá tűnik, legalábbis nekem, hogy az egyes pártvezéreknek teljesen megfelel a mostani helyzet, az ingyen fizetés, a magas költségtérítés, és aközben pedig a választók le vannak sajnálva.
Index - Gazdaság - Asztalra csapott Gyurcsány Ferenc, de Varga Mihály már  nem volt ott
A Fidesz, Orbán nagyszerűen karaktergyilkolta Gyurcsányt, és mint nemzeti mumust az emberek agyába vésve kiiktatta a jelenleg legnépszerűbb pártot is abból a körből, akik kormányozhatnának. No persze, a Gyurcsány család is tehet erről, mert ha egy kicsit hátrább húzódnának, lehet a DK még előrébb tudna törni. A jobbik kivégezte saját magát, az MSZP önmagát oszlatja, az árulóik meg a Fideszhez álltak be jó pénzért.
Momentumot hagyjuk, a kutyapárt mint olyan ideológiahiányos mindent teszek, de csak amit szeretek is csinálni párt...
Elbúcsúzott a Jobbiktól a nemzeti rock, és új pártot talált
A Mi hazánkról meg csak azért nem írok semmit, mert Fidesz szatellitnek tartom...
Na szóval, ezzel az ellenzékkel csoda lenne kormányt váltani: úgy, hogy nem tudták kommunikálni az emberek felé, hogy az egészségügy, az oktatás romokban, az állam csődközeli helyzetben (egyik hitelből a másikba menekül), szétlopták az országot...
Pedig látszik, hogy maga a kormány erőtlen semmi. Hiszen egy sóhaj volt csak a napelemesek részéről, és a hatalom máris visszakozott, és így nem teljesen zsigerelik ki a napelemeseket. Pedig ők csak egy pár százezres réteg... De hogy a benya megint 650 Ft, hogy minden drágább mint akár nyugati szomszédainknál, hogy a fizetés napról napra kevesebbet ér: ez még nem vágta ki a biztosítékot.
Magyarok, egykor harcos, igazságot kereső nép: Mi lett belőled???

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujvilagponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr2618216427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Legyen egy Szép Új Világ

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása