Mennyire normális az a "háborúellenes", aki ilyen szórólappal kapmpányol?

Egy tizes skálán mennyire lehet normális az, aki manapság egy ilyen szórólappal kampányol? Talán mondanom sem kell, hogy fideszes falragaszról van szó, és nem is kellene azt sem mondanom, hogy egy független képviselő már feljelentést is tett az ügyben. Mert igem, amellett hogy a kép még csak nem is magyarországi várost ábrázol, de a nyugalom megzavarására feltétlen alkalmas...

Maga a szórólap tévedésektől hemzsegő, hiszen a kép Bécset ábrázolja, amúgy itt kivételesen nem lopott a fotó, hanem legálisan használták fel a kormánypárti véleményformálók. Viszont Nemény András nem DK-s, tehát nem Gyurcsány embere. Habár a fideszes narratíva szerint mindenki, aki nem velük van, az történetesen biztosan ellenük, ha ellenük, akkor következésképpen a patás, Gyurcsány embere. Esetleg Sorosé, vagy brüsszelita doláraloldali. Lehet választani...
Maga a kép valóban okozhat egyfajta háborús pszihózist, hiszen egy felégetett utcát, lerombolt házakkal, egy kétségbeesett (osztrák) emberrel ábrázol.Európa egyetlen olyan háborút nem viselő, de mégis háborús veszélyhelyzetben lévő országában... Ahol ugye már évek óta rendeleti - hogy úgymond kontroll nélküli teljhatalmú kormányzás folyik. 
Mindezt akkor teszi a féleszű Fidesz, amikor éppen NEKIK IS az összefogásra lenne szükségük, habár a bukásba jobb ha egyedül menetelnek. Mert a gazdasági bukás sok (és nem csak nem Fidesz ellenes) szakértő szerint is, lassan elkerülhetetlen lesz a rengeteg fedezet nélküli (értsd hitelből történő) osztogatás, feláras lenyúlás, nyakló nélküli kínai hitelfelvétel, sé a minden kontroll nélküli kötvénykibocsátás okán (IS).
Habár, Orbán és emberei a mindenkori félelemben tartásban hisznek, mint mások Jázusban, úgyhogy nem igazán lehet csodálkozni ezen a módszeren, mint ahogy azon sem, hogy ez azért pár embernek igencsak csípi a szemét. S az egyik meg is tette a feljelentést a szrólap kiadója ellen.
Igaz, mire az eljárást lefolytatják, a voksolásnak régen vége lesz, és minden bizonnyal nem lesz a szavazást érdemben befolyásoló eredménye... De azért szeretném már megérni, hogy a kormányzó párt (tök mindegy melyik!) azzal riogasson: Holnaptól olyan jó életed lesz, hogy belegebedsz! Háááát, belegebedni lehet fogunk - de nem a jó életbe... A jó életbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujvilagponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr4718422527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesterséges Geci 2024.06.10. 02:46:35

Tejesen. A szavazóik buták. Ezek a minták a II.VH. előtti náci Németországból származnak. A fidesz mostanra 100%-ban nácivá vedlett.

Legyen egy Szép Új Világ

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása