Szandra az előzetes terveknek megfelelően a másik fideszes jelölt javára

Szentkirályi Alexandra, miután annyi, emlékezetes, és egyes kultúrköröknek nagyon tetsző, hatásos kampányvideót készített, "váratlanul" visszalépett Vitézy Dávid javára. Így aztán most Dávid megmutathatja, mit tud Geri ellen, mennyire tökös legény a gáton, hogy kenyéradó pártja, a Fidesz mindent (a lehetőséget és a felelőséget is) rátestálta.
Index - Belföld - Szentkirályi Alexandra visszalépésével egy kérdés maradt:  Karácsony Gergely vagy Vitézy Dávid?
(www.index.hu fotó)
Nos, aki azt mondja, hogy a visszalépés számára meglepő volt, az szerintem vakon és süketen élte az elmúl 4-5 hét fővárosi főpolgármesteri korteskedéseket, csatározásokat. Aki egy picit is odafigyelt, az láthatta: az egész dupla indulás csak arra szolgált, hogy minél több szavazatot elszedjenek Karácsonytól, a lehető legjobban tudják gyengíteni - számomra csak az volt a kérdés, hogy ki az áljelölt. Szandra, vagy Dávid? De úgy tűnik, az amúgy fix munkahellyel rendelkező hölgy "dobta be a törölközőt", és Dávid maradt meg harcosnak.
Talán azért is, mert neki van némi (szak) értelme legalább a közösségi közlekedéshez (a korábbi tapasztalatai alapján), így valamivel jobban tud nyomulni, nem csak a választók érzelmeire tud (ha tud) hatni.
Mert azért lássuk be: Szentkirályi Alexandra a kampányában jó párszor lyukra futott (olyat bírált, ami amúgy fideszes polgi sara volt), És a kampányában kevés valódi tény volt, inkább csak feltételezések.
Hogy mit tud ebből hasznosítani majd Vitézy? Nem tudom, őszintén: Nem is érdekel!
Érdekelje ez a pestieket, nekik kell a saját sorsukról dönteni. Ők tudják mérlegre tenni, mit tett Karácsony a ciklusa alatt, és szerintük mit tehet (mit enged meg neki a Fidesz) Vitézy.
De amúgy az tény: elég mocskos, de előre látható húzás volt ez a Fidesz részéről...

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujvilagponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr7918423647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Legyen egy Szép Új Világ

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása