Orbán Hadházyra: "Sompolygó sunyi róka" - Akkor Viktor micsoda? Pinokkió?

Már megszokhattuk, Miniszterelnök elvtársunk mellőzi a disztingvációt, a pozíciójához illendő kommunikációt, a normális beszédet és viselkedést. Jól mutatja ezt Hadházy képviselő felé nyújtott újabb, Pinokkió díjas alakítása. De miről is van szó?

Egy a telexen ma megjelent cikk szerint (videofelvétellel) Hadházy lett lesunyirókázva Orbán által, és Kakadu (Szíjjártó) miniszter lelkes helyeslése közepette. A kocsmai hangvételt is megütő párbeszéd (a krimós hangnem a kormányzó oldalt jellemezte, meg lehet hallgatni), míg Hadházy igyekezett végig, a ki nem érdemelt tiszteletet megadni a kérdései során.
Ugyanis szerintem semminemű tiszteletet nem érdemel az a kormányember (miniszterelnök, miniszter), aki a kérdésre válasz helyett csak sértegetni tudja a törvényesen megválasztott képviselőt. De hát ez alapján semmi kivetnivaló nem lehet abban, ha a miniszterelnököt letolvajozzák, vagy Kakadut lekorruptozzák. Bár akár le is lehetne őket rókázni. Bár megnyilvánulásaik igazságtartamát nézve inkább Pinokkiók mindketten. Orbánnak talán ezért kellett akkora Hatvanpuszta, hogy az orra elférjen benne...

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujvilagponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr1418161362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Legyen egy Szép Új Világ

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása